Hypotheekadvies in 'jip-en-janneketaal'

Over hypotheken wordt wat ons betreft altijd onnodig ingewikkeld gedaan. En dat terwijl vrijwel iedereen op een gegeven moment een hypotheek nodig heeft. Daarom houden wij van hypotheekadvies in ‘jip-en-janneketaal’.

Bij JIP hebben wij er dan ook een gewoonte van gemaakt ingewikkelde zaken, zoals hypotheken, in begrijpelijke taal uit te leggen. Zit je er dus aan te denken een nieuwbouwwoning in Zwolle te kopen, dan zit je bij ons goed voor begrijpelijk hypotheekadvies.

Hoe gaan we te werk?

Natuurlijk zoeken we uit waar je de laagste hypotheekrente kunt krijgen. Maar minstens net zo belangrijk is je ‘woontoekomst’. En daarbij komen vragen kijken zoals:

Stuk voor stuk zaken waar we in ons hypotheekadvies rekening mee houden en die je financiële rust voor nu en in de toekomst geven.

Kosten hypotheekadvies

Ook in onze advieskosten voor je hypotheek zijn we helder en transparant. Het is voor jou tenslotte wel zo fijn om van tevoren te weten wat een hypotheekadviseur kost. Dit ben jij kwijt wanneer wij de hypotheek voor je mogen verzorgen:

Soort hypotheekadvies Advieskosten Afsluitkosten
Je bent in loondienst en starter op de woningmarkt €1.650,- €600,-
Je bent in loondienst en doorstromer op de woningmarkt €1.900,- €600,-
Je bent ondernemer en starter op de woningmarkt €2.250,- €750,-
Je bent ondernemer en doorstromer op de woningmarkt €2.500,- €750,-

 

Ongeacht of je al een nieuwbouwwoning hebt toegewezen gekregen of je nog aan het oriënteren bent: wij geven je inzicht in hoeveel hypotheek jij kunt krijgen. Nu, of straks. Desgewenst als onderdeel van je totale financiële planning.

Interesse in hypotheekadvies voor jouw nieuwbouwwoning in Zwolle? En wil je weten wat je ongeveer zou kunnen lenen? Neem contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Hierin kun jij direct je wensen kenbaar maken. Het gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor of via een videocall. Net zo makkelijk.

Neem contact op