Financieel adviseur voor zzp'ers

Een doel zonder plan blijft een wens. Als ondernemer moet je deze doelen zelf realiseren en daarbij veel zaken zelf regelen. Daar is inzicht in je financiële situatie voor nodig. En dat is soms nog knap lastig.

Maar: minder lastig dan het lijkt. Zo vinden wij bij JIP financieel. Financiële producten worden, volgens ons, vaak ingewikkelder dan nodig gemaakt. Wij zijn daarom duidelijk over geldzaken en maken makkelijk wat moeilijk is. Ook bij vragen en risico’s voor de zzp’ers, bijvoorbeeld in geval van arbeidsongeschiktheid, overlijden en de pensioenopbouw.

Daarom treden wij graag op als financieel adviseur voor zzp’ers. Wij helpen hen de juiste keuzes te maken in de voorzieningen die zij allemaal zelf moet regelen.

Een financieel plan voor jou als zzp’er

Als particulier is het vaak al een uitdaging om je financiële situatie helemaal inzichtelijk te krijgen. Ben je zzp’er, dan sta je ook nog eens voor specifieke vraagstukken met betrekking tot financiën. Bijvoorbeeld:

Kortom: genoeg zaken die tot financiële onzekerheid kunnen leiden. Geen overbodige luxe dus om een goed financieel plan op te stellen. En doe je dat samen met een financieel adviseur, dan weet je zeker dat je grip op je geldzaken hebt.

JIP: de begrijpelijke financieel adviseur voor zzp’ers

Dat je zelfstandig ondernemer bent, betekent niet dat je alles zelfstandig hoeft te doen. Onze financieel specialisten staan voor je klaar. We helpen je in het creëren van financieel overzicht en inzicht om van daaruit de juiste voorzieningen te treffen. Dit zorgt ervoor dat je je focus kunt houden op het ondernemen i.p.v. op ‘randzaken’.

Dat doen we gewoon in begrijpelijke taal. Jip-en-janneketaal, zoals onze naam doet vermoeden. We geven persoonlijk financieel advies aan zzp’ers, tegen een transparante prijs. Zo weet jij, nu én straks, hoe je ervoor staat. En kun je dus gaan plannen voor de toekomst.

Zzp’er: win financieel advies in

Als zzp’er een financieel adviseur inschakelen? Neem contact op met een van onze specialisten voor meer informatie. In een persoonlijk gesprek lichten we graag alle mogelijkheden toe.

Maak een afspraak