Pensioenen

Biedt u als werkgever een aantrekkelijke pensioenregeling? Kunt u dat ook duidelijk maken aan uw werknemers? Kiest u als DGA voor een gegarandeerd inkomen voor later of voor belastingvoordeel nu? En hoe kunt u als ondernemer uw pensioenopbouw regelen?

Pensioenadvies op maat, in begrijpelijke taal

Pensioenregelingen roepen veel vragen op, waar u een duidelijk antwoord op wilt. De antwoorden hangen vaak samen met uw wensen en doelstellingen. Die brengen wij dan ook eerst uitgebreid in kaart. 

Of u nu ondernemer bent, directeur-grootaandeelhouder of als werkgever een collectieve pensioenregeling biedt, wij geven u een onafhankelijk pensioenadvies op maat. Als onderdeel van uw totale financiële planning. Wij onderzoeken bij welke partij u uw pensioen het beste kunt onderbrengen en kunnen u daarbij vervolgens al het werk uit handen nemen.

Ook uw medewerkers nemen wij stap voor stap mee naar de nieuwe situatie. In begrijpelijke taal, zodat ze met al hun vragen bij ons terecht kunnen. Uiteraard houden we contact en doen we er alles aan om uw regeling actueel te houden, passend bij uw situatie en ambities.

Lees hier meer berichten over pensioenen

Ontdek ook JIP financieel fit

Voor fitte werkgevers met pensioenregeling. Ter ondersteuning van en aanvulling op bestaande pensioenregelingen. Lees hier meer.