Pensioenen

Veel mensen vinden een pensioen regelen ingewikkeld. En dat is het ook. Maar wij maken het makkelijk. Voor iedereen: voor de werkgever, HR-manager of controller die een pensioenregeling voor medewerkers wil opzetten. Maar ook voor DGA's, zzp'ers en particulieren die op zoek zijn naar een passende pensioenregeling voor zichzelf.

JIP onderscheidt zich door deze ingewikkelde materie, zoals pensioen, in heldere taal over te brengen. Een pensioenregeling die past bij jouw wensen, ambities en doelstellingen.

Onafhankelijk, persoonlijk pensioenadvies

Onze pensioenadviseurs zijn niet gelieerd aan welke financiële instelling dan ook en zijn daarmee 100% onafhankelijk. Volledig gecertificeerd en met ruim 25 jaar ervaring hebben we alles in huis om jou persoonlijk advies over pensioen te bieden.

JIP financieel adviseert en beheert de pensioenregelingen van een groot aantal bedrijven, DGA’s en zelfstandig ondernemers. Ook verzorgen wij voor verschillende bedrijven de pensioencommunicatie, met als gevolg dat medewerkers de pensioenregeling nog meer gaan waarderen.

Online tools voor pensioenen

Innovatie is een van onze speerpunten. Ook het onderdeel communicatie heeft een centrale plaats binnen onze pensioenadviezen. Daarom werken we met de nieuwste technologische hulpmiddelen en handige online tools.

Via deze gestroomlijnde en toegankelijke communicatiemiddelen zorgen we voor inzicht, overzicht en duidelijkheid bij iedereen.

Maak kennis met JIP

Meer informatie over pensioen of advies nodig? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontzorgen je volledig in het uitwerken, realiseren en up-to-date houden van jouw pensioenplan.

Neem contact op