Mijn financieel plan

Wat is jouw financiële planning? Heb je een bepaalde wens of wil je gewoon financieel fit worden en blijven? Met een financieel plan zet je jouw wensen om in doelen en krijg je grip op je situatie.

Financiële producten zijn vaak onnodig ingewikkeld. Wetten en regels blijven veranderen. Het is daardoor niet gemakkelijk om een goed financieel plan te maken. Als je inzicht en overzicht hebt, wordt voor jou zichtbaar wat je netto besteedbaar inkomen is. Voor nu, voor later, bij overlijden en bij arbeidsongeschiktheid.

Een financieel plan opstellen

Wat is een financieel plan eigenlijk? Met andere woorden, wat bedoelen we met een financiële planning? Kort gezegd is het een persoonlijke begroting, waarmee jij precies te zien krijgt wat de impact van je inkomsten en vaste uitgaven op je netto besteedbaar inkomen is. Zo kun je ook financieel gaan plannen voor de toekomst.

Soms wil je gewoon weten hoe jij er over een aantal jaar voorstaat. Maar vaak is er een bepaalde aanleiding om een financieel plan te maken. Denk bijvoorbeeld aan situaties zoals:

Een keuze maken is lastig. Door een financieel plan te maken krijg je overzicht. Daarbij is het best prettig om iemand te hebben die je helpt door alles in duidelijke taal uit te leggen.

Duidelijk over geldzaken

Onze financieel adviseurs maken graag makkelijk wat moeilijk is. Dus adviseren wij in duidelijke taal, tegen een transparante prijs. Dat praat een stuk eenvoudiger. En levert inzicht en overzicht op. Altijd en overal.

Als het om persoonlijk financieel advies gaat, kunnen wij niet duidelijk genoeg zijn. Per slot van rekening gaat het over jouw toekomst. Die maken wij graag inzichtelijker.

Waarom JIP?

Iedereen financieel fit

Overigens zijn we meer dan onafhankelijk financieel adviseur voor particulieren. Wij geloven dat financieel inzicht voor iedereen is. Voor particulieren, zzp’ers en ondernemers. Daarom helpen wij hen net zo graag met het maken van een financieel plan - of dat nu is voor zichzelf, of voor hun medewerkers.

En als het om pensioen gaat, zit iedereen bij ons ook goed. Wij werken tenslotte met het oog op de toekomst en daar hoort pensioen uiteraard gewoon bij. Zo geven wij particulieren persoonlijk pensioenadvies en helpen wij werkgevers met collectieve pensioenen en pensioencommunicatie. Zo houden we iedereen financieel fit.

Neem contact op