Hypotheekadvies

Voor veel mensen zijn hypotheken een ingewikkelde zaak. Dat is wat ons betreft niet nodig. Zeker omdat vrijwel iedereen op een gegeven moment met een hypotheek te maken krijgt. Daarom houden wij van hypotheekadvies in ‘jip-en-janneketaal’.

Vandaar dat wij er de gewoonte van hebben gemaakt hypotheken in begrijpelijke taal uit te leggen. Of je nu verhuisplannen hebt of uitgezocht wilt hebben of de maandlast van je huidige hypotheek omlaag kan, wij helpen je met de financiering van je woning rond te krijgen.

Helder over hypotheken

Als het om hypotheken gaat, zijn er veel vragen waar mensen graag een antwoord op willen hebben. Voorbeelden daarvan zijn:

Omdat wij helder over hypotheken zijn, leggen wij dit soort vraagstukken in begrijpelijke taal uit. Onze hypotheekadviseurs zorgen dat alles voor jou duidelijk is en dat jij inzicht hebt in al je opties. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken.

Wanneer kun je JIP inschakelen?

Als het gaat om het financieren van de eigen woning, kun je JIP eigenlijk in alle situaties inschakelen. Voorbeelden zijn er genoeg:

Hypotheekadvies bij JIP

Natuurlijk zoeken we uit waar je de laagste hypotheekrente kunt krijgen. Maar ook belangrijk is hoeveel je kunt lenen, wat dan je netto lasten per maand zijn en of je in de woning kan blijven wonen wanneer je situatie verandert. Bijvoorbeeld als iemand onverhoopt komt te overlijden of arbeidsongeschikt raakt, je gaat scheiden of je woning wilt verduurzamen. Wij houden overal rekening mee in ons hypotheekadvies, zodat jij nu en in de toekomst financiële rust hebt.

Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, bij ons op kantoor of via een videocall. We bespreken direct jouw wensen én onze tarieven, zodat je weet wat de kosten zijn als we voor je aan de slag mogen gaan. Zo helpen we jou al een eindje op weg met de financiering van jouw droomhuis!

Afspraak maken