Jouw financieel adviseur en pensioenadviseur

Bij JIP financieel hebben we een duidelijke focus: jouw financiële fitheid. In de toekomst, maar ook gewoon in het hier en nu. Als gespecialiseerd financieel adviseur en pensioenadviseur helpen wij jou dan ook de juiste keuzes maken, voor nu en later.

Dat doen we in begrijpelijke taal, 100% onafhankelijk en met handige online tools. Zo krijg jij overzicht en inzicht – en dat is tenslotte wat telt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak!

Contact opnemen

Duidelijk over geldzaken

Financiële producten – zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een pensioenregeling – worden vaak onnodig ingewikkeld gemaakt. Wetten en regels blijven ook nog eens veranderen. Het is daardoor niet gemakkelijk om een goed plan te maken.

Als pensioen- en financieel adviseur maken wij graag makkelijk wat moeilijk is. Zo helpen wij jou bijvoorbeeld met advies over inkomen voor nu en later. Daarnaast helpen wij werkgevers bij het opzetten van een pensioenregeling voor medewerkers en verzorgen wij de pensioencommunicatie namens de werkgever naar de medewerkers toe.

Als het om financieel advies gaat, kunnen wij niet duidelijk genoeg zijn. Dat betekent heldere taal en transparante prijzen. Dat praat een stuk eenvoudiger en levert inzicht en overzicht op.

Advies over pensioen en financiële planning

Met financieel overzicht en inzicht, wordt voor jou zichtbaar wat je netto besteedbaar inkomen is. Voor nu, voor later, bij overlijden en bij arbeidsongeschiktheid. Op basis van deze kennis kun jij een financieel plan opstellen en de juiste keuze maken voor het afsluiten van een financieel product. Voor jezelf of voor je medewerkers.

Iedereen kan bij ons terecht voor inzicht. Particulieren die een persoonlijk financieel plan willen opstellen, werkgevers die het pensioen van hun medewerkers willen regelen, zelfstandige ondernemers met vragen over hun pensioenopbouw of arbeidsongeschiktheidsrisico... Voor elk vraagstuk hebben wij een financieel adviseur en pensioenspecialist met een antwoord in huis.

Waarom JIP?

 

Onze medewerkers

 

Thom Dijkstra

Vennoot en pensioenspecialist

Martijn Brands

Vennoot en gecertificeerd financieel planner

Mies van den Ham-van Hunnik

Pensioenspecialist

Peggy Broers

Kantoormanager

Gert Schaafsma

Binnendienst adviseur

Harm Stobbe

Pensioenspecialist en gecertificeerd financieel planner