Financiële planning

Wat gebeurt als jij of een van jouw medewerkers arbeidsongeschikt raakt? Wanneer is stoppen met werken haalbaar? Hoe zet je jouw wens om in een concreet plan? Een financiële planning creëert rust en overzicht.

Een goed financieel plan geeft bovendien niet alleen inzicht in de ontwikkeling van inkomsten, uitgaven en vermogen, maar houdt ook rekening met (onvoorziene) veranderingen in het leven. Met andere woorden: met een goede financiële planning blijf je financieel fit, zowel nu als in de toekomst.

Altijd en overal financieel inzicht

Als je financieel fit bent, functioneer je beter. Zowel op je werk als in privésetting. Geldzorgen brengen tenslotte allerlei problemen met zich mee. Terwijl je met financieel inzicht beter in je vel zit en minder stress ervaart.

Daarom vinden wij dat iedereen over een goede financiële planning moet beschikken. Vandaar dat wij onze expertise als financieel adviseur verlenen aan:

Iedereen kampt met unieke uitdagingen en vraagstukken. Daar stemmen wij onze financiële adviezen op af. Ook houden wij rekening met veranderende wetten en regels en jouw veranderende situatie. Zo heb jij inzicht en overzicht in wat je netto besteedbaar inkomen is – nu, later, bij overlijden en bij arbeidsongeschiktheid.

Financiële planning op z’n JIPs

Onze onafhankelijke, gecertificeerde financieel planners leggen alles helder uit. Dat doen ze door begrijpelijke taal te gebruiken, maar ook via krachtige online tools. Dat maakt alles een stuk makkelijker. Een financiële planning opstellen verloopt als volgt:

Financieel fit blijven?

Wetten en regels blijven veranderen. Ook jouw situatie is niet statisch. Samenwonen, trouwen, huis kopen, scheiden of kinderen krijgen: deze gebeurtenissen hebben allemaal invloed op je financiële situatie. Een nieuwe baan, beginnen voor jezelf of het maken van een promotie zullen ook de nodige consequenties kunnen hebben.

Daarom is het van belang je financiële planning te onderhouden. Daarbij heb je bij ons de keuze uit verschillende serviceniveaus. Op elk moment in je leven zijn wij een vraagbaak om op terug te vallen.

Financieel fit worden en blijven? Maak een afspraak met een van onze adviseurs om voor jezelf of je medewerkers een financiële planning te laten maken. In een kennismakingsgesprek nemen we de mogelijkheden met je door.

Afspraak maken