Het pensioencontract loopt af, wat nu?

Thom Dijkstra Geplaatst in: Pensioenen

Heb je ook een brief gekregen van je pensioenuitvoerder dat je contract (de uitvoeringsovereenkomst) binnenkort afloopt? Dan is dit hét moment om stil te staan of de huidige pensioenregeling nog aansluit bij de wensen en behoefte van het bedrijf en/of medewerkers.

Onder andere de volgende vragen kunnen daarbij van belang zijn:

Veranderingen in je pensioenregeling

De aanleiding om de pensioenregeling te veranderen wanneer het pensioencontract afloopt kunnen verschillend zijn, maar de aanpak is steeds hetzelfde.

JIP ondersteunt daarom graag bij het maken van de juiste keuzes. In duidelijke taal en stapsgewijs begeleiden we jou bij het verlengen van de collectieve pensioenregeling:

Nadat de nieuwe pensioenregeling eenmaal afgesloten en geïmplementeerd is, kunnen we deze bovendien voor je beheren en onderhouden. Daarbij heb je de keuze uit verschillende serviceniveaus. Zo nemen wij het pensioen uit handen op een manier die past bij jouw wensen en behoeften.

Heeft jouw huidige pensioenuitvoerder de uitvoeringsovereenkomst al opgezegd? Of wil je gewoon nu alvast advies inwinnen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen