Bereikbaarheid JIP financieel

Peggy Broers Geplaatst in: Algemeen

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, heeft JIP financieel besloten dat alle medewerkers inmiddels vanuit huis werken. Onderdeel van dit besluit is dat er tot nadere berichten geen fysieke afspraken op kantoor dan wel extern door ons gedaan zullen worden. Heeft u een afspraak op ons kantoor of bij u op locatie gepland? Dan nemen we telefonisch contact met u op, zodat de afspraak telefonisch of online kan plaatsvinden. Voor de online afspraak maken wij gebruik van videoconferencing, waarover we u dan verder zullen informeren.

Vanwege de sluiting van de scholen hebben de meeste van onze medewerkers te maken met kinderen die thuis zijn. Wanneer u telefonisch contact heeft met één van onze medewerkers, kan het voorkomen dat er een kind op de achtergrond te horen is. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Voor al uw vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 085-2030100 en via ons algemene e-mail adres:  info@jip-financieel.nl. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren. Door de huidige omstandigheden kan onze reactie wellicht wat langer op zich laten wachten dan normaal. Wij vragen uw begrip hiervoor.