Hoe vraag ik een hypotheek aan voor een nieuwbouwwoning?

Martijn Brands Geplaatst in: Hypotheken

Nieuwbouwprojecten schieten als paddenstoelen uit de grond. Tenminste, wij zien hier in Zwolle veel nieuwbouw opduiken.

Neem maar eens een kijkje op de website van Nieuwbouw Zwolle. Dat geeft veel mensen de kans om een nieuwbouwwoning te kopen. En daar komt het aanvragen van een hypotheek bij kijken.

Hoe zit dat precies, een hypotheek afsluiten bij nieuwbouw? Het gaat immers om een project op lange termijn: soms zit je jaren te wachten tot jij je nieuwe woning kunt betrekken. Moet je dan nu al weten hoe jouw financiële situatie er straks uitziet om een hypotheek voor je nieuwbouwwoning aan te vragen?

Hypotheekadvies in begrijpelijke taal

We begrijpen dat dat lastig kan zijn. Maar we vinden ook dat hypotheken vaak onnodig lastig worden gemaakt. En dat is wat ons betreft nergens voor nodig. Een nieuwbouwwoning kopen is al spannend genoeg, daar hoeft geen extra stress van het uitzoeken van een hypotheek bij te komen kijken.

Om de materie begrijpelijk te maken, geven wij hypotheekadvies in 'jip-en-janneketaal'. Voor de aanschaf van je nieuwe woning, maar ook met oog op jouw ‘woontoekomst’.

Of je je alleen nog maar aan het oriënteren bent of al één van de gelukkigen bent met een toegewezen nieuwbouwwoning in Zwolle, wij helpen je met het regelen van de hypotheek. Weten hoe? Dat vertellen we je graag:

Hypotheekadvies aanvragen